Miután eltűnnek a pillangók

2018-07-17 22:27
A nagy szerelmeknél te is érezheted úgy, mintha pillangók verdesnének a gyomrodban, próbálva kitörni onnan. Butaság lenne azonban elvárni, hogy évekkel az első találkozás után is ugyanolyan csillapíthatatlan szerelmet érezz, mint akkor, amikor először megláttad a párod. De ne aggódj, mert van egy ennél még jobb érzés.
részletek

Hol van az érzés?

2018-07-16 22:28
Felébredsz, az órára pillantva látod, hajnal van még. Fel kellene kelned, de ehelyett csak arra gondolsz, hogy megint egy „még egy” nap. Nem tudod, hogy akarod-e, csak azt, hogy muszáj. A szemeid még lehunyva, de máris érzed, ahogyan dübörögni kezdenek a gondolatok a fejedben és az érzések a szívedben. Az érzések, melyek nyughatatlanul, újra és újra előtörnek.
részletek

Az erős nők bonyolultak

2018-07-16 22:28
Az igazán erős nők, ritkaság számba mennek. Kevés van belőlük, de a legnehezebb napon is, smink és cicoma nélkül is világítanak a világra. Célorientáltak, bátrak, magabiztosak, tudják, mit szeretnének az élettől, nem hátrálnak meg az akadálytól. A nő ereje nem a karjaiban és izomkötegeiben rejlik, a lélek, ami megizmosodott bennük,
részletek

5 ok, amiért fáradtnak érezheted magad

2018-07-16 22:28
Rohanó világunkban gyakran érezzük fáradtnak magunkat, a munka, család, kikapcsolódás között egyensúlyozva. Nehéz megtalálni az arany középutat és sokszor magunktól és a pihenéstől vesszük el az időt, hogy a többire maradjon. Amikor végre kipihenjük magunkat, általában helyrejön a közérzetünk, de van, hogy a pihenés egyszerűen nem elég és több van a háttérben.
részletek

Overnight oats – zabkása elvitelre

2018-07-16 22:27
A zabkását gyakran javasoljuk reggelire, hiszen sokáig eltelít és feltölt energiával, ráadásul rengeteg vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz. Korán reggel azonban nem mindenkinek van kedve vacakolni az elkészítésével, nekik ajánljuk az alábbi overnight oats recepteket. Előző este öt-tíz perc alatt összedobható ez a finom és tápláló étel, reggel pedig csak kivesszük a hűtőből és akár a munkába is magunkkal vihetjük.
részletek

Az Aspergerről másképp

2018-07-13 22:28
Mielőtt jobban beleástam volna magam a témába, már hallottam róla, hogy az Asperger-szindróma az autizmus egyik válfaja, de nem is sejtettem, hogy valójában az esetek 30-50%-a diagnosztizálatlan marad. Az Asperger-szindrómások felismerése a legkevésbé sem könnyű feladat. Mi összegyűjtöttük azokat a magasan fejlett és korlátozott területeket, melyeket górcső alá véve könnyebben megérthetjük és segíthetjük a környezetünkben élő AS gyanús személyeket.
részletek

Veled beleugrok

2018-07-13 12:27
Oh, hányszor láttunk már elhamarkodott kapcsolatokat, amik pár nap esetleg hét után hatalmas lángoló szerelemmé formálódtak aztán pedig darabokra hullottak. Hány ember adja át magát önzetlenül valakinek, akit még csak nem is ismer.
részletek

A Lupa-bérletről hallottál már?

2018-07-12 14:28
Bár az időjárás idén is szeszélyes, azt lefixálhatjuk, hogy igazán nyár van. Ha pedig nyár, akkor irány a strand! De mégis melyik? A fehér homokos Lupa Beach, a Balaton, a közeli, a fancy? Vagy nem is ragaszkodsz a strandhoz, csak legyen már körülötted egy kis víz? Uszoda, wakeboard vagy egy frissítő jóga óra SUP-on?
részletek

A leghatásosabb gyakorlatok a formás hasizomért

2018-07-12 14:27
A női alakformálás egyik legfőbb célja általában a lapos, feszes has elérése. A végeláthatatlanul végzett felülések azonban nem feltétlenül fognak elvezetni minket a célunkhoz. A súlyzós edzésről szóló sorozatunk mostani részében a hasizom edzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat mutatjuk be.
részletek

Szakítás: a lelkemben dúló vad viadal

2018-07-12 14:27
Hallottak a Balin tartott kegyetlen kakasviadalokról? Most pont úgy érzem, hogy egy ilyen viadal dúl a lelkemben. Kegyetlen, brutális, és vannak, akik élvezik. El tudják képzelni, hogy milyen törést jelent az ember életében azt átélni, hogy akiben hittek, akivel együtt álmokat szőttek és éltek meg, az újra és újra fájdalmat okoz?
részletek

A nő és az elvárások

2018-07-11 05:38
A nő fájdalmasan gondolt vissza az ex-kapcsolataira, amelyek egytől egyig csúfos vereséget szenvedtek a boldog párkapcsolatok mezején. Ehhez persze erősen hozzájárult az Elvárások (Irreális) Listája, amelynek a múltbeli partnerei, ha akartak volna, akkor sem tudtak volna megfelelni. Majd elindult az a bizonyos lavinaszerű folyamat. A nő és az elvárások.
részletek

Hüvelyi szülés császármetszés után – a legújabb szakmai ajánlás

2018-07-10 16:28
Napjainkban egyre nagyobb a császármetszések aránya, ezért gyakran találkozunk azzal az igénnyel, hogy egy várandós császármetszés után szeretne hüvelyen keresztül szülni. Az ACOG (Amerikai Szülészeti-nőgyógyászati Társaság) új irányelvéről készített Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász egy igen hasznos összefoglalót nekünk.
részletek

Védett Férfiak – valósággá válhat?

2018-07-10 06:28
Egészen a közelmúltig kizárólag a nőt tették felelőssé azért, ha egy párnak nem született gyermeke. Ha ma kimondjuk a „meddőség” szót száz emberből kilencvennek még mindig a nő ugrik be, mintha más opció nem is létezne. Pedig a szakemberek által elénk tárt adatok egészen mást mutatnak. Egy átfogó elemzés szerint1 Közép-Kelet Európában a férfiak 8-12 százaléka meddő. Ebben a régióban a párok 20 százalékát találták terméketlennek. Adataik szerint az esetek 56 százalékában a pár meddőségéért a férfi, vagy a férfi is felelős!
részletek

Nem volt véletlen, hogy megtaláltalak

2018-07-09 04:39
Emberi kapcsolatainkat sokszor mi magunk sem értjük, hogy mi céllal alakulnak meg. Annyi azonban biztos, hogy minden kapcsolódás okkal jön létre. A fejlődés részeként épülnek egymásra a találkozások.
részletek

Maradj egyedül, amíg nem találod meg az igazi lelki társadat

2018-07-09 04:38
Időnként mindannyian késztetés érzünk arra, hogy kapcsolatba lépjünk valakivel, aki végre tényleg illik hozzánk. Azonban ezt olykor megalkuvásból is tesszük, hogy végre legyen mellettünk valaki, aki elvonja a figyelmet a magányról, az egyedüllétről. Ezek lesznek azok a kapcsolatok, amelyek végül sosem hozzák meg az igazi boldogság érzését.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|