Nem jó, ha fáj a szex! (x)

2018-11-20 11:03
A jól működő, egészséges szexuális élet alapjaiban határozza meg a párkapcsolat minőségét. Ugyanakkor sajnos előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos női problémák – például a hüvelyszárazság – miatt kellemetlenné, vagy akár fájdalmassá válik az együttlét.
részletek

A vitaminhiány jelei

2018-11-19 11:03
Ősszel, és télen nagyon fontos, hogy megfelelően ellássuk szervezetünket vitaminokkal. A vitaminhiány ugyanis komoly betegségeket is előidézhet.
részletek

A gyermekvállalást megelőző nagy kérdések

2018-11-19 11:02
Ez a téma örök és mivel annyira egyediek az emberi sorsok mindenki csak a felszínt kapargatja. Vannak olyan párok, ahol tervezés nélkül jött a baba és mégis minden tökéletesen sült el és akadnak olyanok is, ahol minden meg volt tervezve, mégsem olyan lett a végeredmény, amilyet megálmodtak maguknak.
részletek

Évek, szerelmek, borospoharak

2018-11-19 11:02
Életem során találkoztam sok-sok emberrel. Végighallgattam mindenki problémáját, az enyémmel nem foglalkozva. Rájöttem, hogy szeretjük magunkkal elhitetni, hogy rosszabb már nem lehet, ami később bebizonyosodik, hogy nem így van.
részletek

Friss kutatások az emlőrák kezelésével kapcsolatban

2018-11-18 20:02
A mellrák felismerésének, kezelésének és megelőzésének új módszerei, a rendelkezésre álló módszerek értékelése jelenleg is számos vizsgálat tárgyát képezi világszerte. Intenzív kutatások folynak új terápiás lehetőségek kifejlesztésére, a szűrés és a diagnosztika hatásfokának javítására. A teljesség igénye nélkül néhány friss kutatás eredményét idézzük, többek között az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) nemrégiben megrendezett éves kongresszusán bemutatott adatok közül válogatva.
részletek

Mikor kell lemondani egy férfiról?

2018-11-17 11:01
Gyakori kérdés ez… Meddig adjunk, meddig érdemes kitartani? A rövid és egyszerű válasz az, hogy ameddig lelkesít a férfi, de tudom, hogy többet szeretnél tudni, úgyhogy nézzük meg alaposabban.
részletek

A romlott fánkon is cukros a máz

2018-11-17 11:01
Mi, vagyis inkább általában minden ember, itt illik megtisztelni a kivételeket, eszméletlenül megkajál mindent, ami tökéletes. Meg sem fordul a fejekben, hogy amit tökéletesnek látunk, az soha nem az. A tökély utáni ácsingózás a lehető legtermészetellenesebb dolog a világon.
részletek

A fenyőolaj 8 jótékony hatása

2018-11-17 11:01
A fás olajok kivonásával nyert fenyőolaj, erős gyógyászati segédeszköz. A tea és az eukaliptuszolajhoz hasonlóan a fenyő kivonatai erős antiszeptikus szerek. Antimikrobiális, antibakteriális, fájdalomcsillapító, vizelethajtó és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, mintha csak egy csésze kávét készítene, csak ez sokkal egészségesebb.
részletek

Ősz-tél népszerű betegségei: felfázás, hólyaghurut, hólyaggyulladás

2018-11-17 10:03
Ősszel és télen gyakran megnehezítik életünket bizonyos problémák, amit sokszor csak „felfázásnak” hívunk. Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász, endokrinológus, az Intima.hu női egészségportál szakértője segítségével összegyűjtöttük, hogy mit kell tudnunk ahhoz, hogy megússzuk ezt a kellemetlenséget, vagy ha már érintettek vagyunk a témában, akkor mit tehetünk, hogy mihamarabb „túl legyünk” rajta.
részletek

Így hulltak porba az érzéseik

2018-11-15 17:02
Eltűnődtem a lány haragos arcán, a fájdalom és a megkönnyebbülés elegye tükröződött szép szemében. A fiú szeme is roppant beszédes volt, megtört szíve dobogott a pupilláin át, könnyel telve.
részletek

Trisomy teszt: új, nagy pontosságú szűrővizsgálat Down-kór és más kromoszóma rendellenességek kimutatására

2018-11-13 15:04
A Trisomy teszt a legkedvezőbb árú, új generációs teljes genom szekvenálás alapú non-invazív prenatális teszt (NIPT), melyet a pozsonyi Medirex szolgáltat. A három leggyakoribb kromoszómarendellenesség – Down (21-es triszómia), Edwards (18-as triszómia) és Patau (13-as triszómia) szindróma – vizsgálata a terhesség 11. hetétől 19. hétig elérthető vetélési kockázat nélkül, mivel csak egy szimpla vérvétel szükséges.
részletek

Az almaecet 8 jótékony hatása

2018-11-13 10:03
Az ecet kifejezés „vin aigre” francia "savanyú" borból származik. Már a 18. században, olyan betegségek kezelésére használták cseppek formájában, mint a gyomorfájás vagy a cukorbetegség. Kolumbusznak almaecet hordói voltak a hajóin, hogy megakadályozzák a skorbutot. Az almaecetet a polgárháború idején használták a sebek fertőtlenítésére, és a japán szamurájok erejét is ezzel erősítették. Vajon mi mindenre jó ez a kis csodaszer? Lássuk!
részletek

Végső búcsúzás

2018-11-13 10:03
Ülök a földön, kezemben tartva a fényképedet, a közös fényképeinket, és nem értem magamat. Nézem őket, előjönnek az emlékek, és sír a lelkem. Sír a hiányodtól, sír, hogy miért történt velünk, ami történt, és sír, mert tudja a te szíved már másé.
részletek

Természetes tisztítószerek

2018-11-13 10:03
A kereskedelmi tisztítószerek mérgező vegyi anyagokból készülnek. Szerencsére léteznek alternatív megoldások is, melyekkel tisztán tarthatjuk otthonunkat teljesen természetes összetevőkkel. Éljen a tudatos életmód!
részletek

Milyen lehetőségeink vannak ma a változókor tüneteinek enyhítésére?

2018-11-13 06:02
Dr. Csetényi Zsolt az IGD CEntrum Klimax Ambulanciájának szülész-nőgyógyász szakorvosa több lehetőséget is ismertet: a kezelés – amely lehet egy egyszerű életmódváltás is – megválasztása mindig annak függvényében történik, hogy mennyire súlyosak a tünetek, illetve hogy szerepelt-e az illető hölgy kórelőzményében olyan betegség, amely ellenjavallttá teszi az ösztrogén- és progeszterontartalmú hormonpótló kezelések alkalmazását.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|