Curtis visszatért az utcára

2019-04-23 10:03
Az elpocsékolt tehetség olyan, akár a halál. Curtis itt ül velem szemben a PUBLiCUMBAN. Nagyon régóta ismerjük egymást. Nem tudok nem elfogultan nézni rá. Aki ismer, tudja, csak és kizárólag a saját szememnek hiszek. Két hatalmas bécsi szelet után belevágunk. Szembenézünk mindennel. A múlttal, a jelennel, és a jövővel. Mert van olyan, hogy hegy a heggyel.
részletek

6 mondat, ami még a szeretlek szónál is fontosabb

2019-04-23 10:03
Bújunk, dorombolunk, simogatunk és kényeztetünk, hol vadmacskák vagyunk, hol törleszkedő cicák, és legszívesebben öt percenként a szeretett férfi fülébe búgnánk, hogy jaj de szeretlek. Ő magához von, hosszan átölel, álmában is, öntudatlanul is, ezernyi mozdulat, megnyilvánulás súgja, hogy ő is, hát persze, hogy igen. Nekünk mégis a szó kell, hogy hosszan szemünkbe nézve kimondja a varázsszót végre, a megkésett vallomás pedig rajzolja csak szép szabályosra és satírozza pirosra a szívecskéket sziluettünk körül.
részletek

Miért fontos a szex utáni pisilés?

2019-04-21 16:03
Újra és újra felmerül a kérdés, hogy együttlét után rohanni a mosdóba csupán egy hangulatgyilkos dolog, vagy valóban szükséges-e? Elsősorban a saját egészségünk megőrzésének érdekében.
részletek

Várom a pillanatot, amikor elégtételt vehetek

2019-04-21 02:03
Van, az a bizonyos női megérzés. Ami, szerencsére nekem nagyon tud működni. Szokták is mondani, „Lilla, hogy ráéreztél megint, és még igazad is lett.” Most is érzem, hogy előbb, vagy utóbb, de bejön a számításom…
részletek

A férfi, az Ő szégyene és a nő hálója

2019-04-21 02:03
Az emberi kapcsolatok játszótere, a kimeríthetetlen emberi játszmák színtere. A repertoár olyan széles, hogy több könyv sem lenne hozzá elég, hogy megírjam.
részletek

Öt szexpóz, ami nem indítja be a nőket

2019-04-21 02:03
Valószínűleg te is észrevetted már, hogy ami egy korábbi partnerednek instant orgazmust okozott, az jelenlegi barátnődnek (netán legutolsó egyéjszakásodnak) annyira nem jött be. Ne ess kétségbe! Ezer fajta oka lehet annak, hogy a hölgy kényelmetlenül érezte magát szex közben. Lehet, hogy épp itt fogod megtalálni a választ.
részletek

Az alattomos cukros ételek

2019-04-21 02:03
Rengeteg ételről nem is gondolnánk, hogy egyáltalán tartalmaz cukrot, nem beszélve arról, hogy valójában milyen sokat. Meglepő kalauz, tudatos fogyasztóknak. Azt eddig is tudtuk, hogy a kedvenc csokiszeletünk és a moziban elszürcsölt kóla tele van cukorral, de vannak olyan ételek is, amelyek megdöbbentően sok cukrot rejtenek ahhoz képest, hogy milyen egészségesnek hangzanak. A Falatozz.hu kigyűjtött néhány érdekes adatot, hogy jobban eligazodjunk a nagybevásárlásnál.
részletek

A futás pozitív hatásai, amit érdemes mindenkinek tudnia

2019-04-21 02:02
Én személy szerint szeretek futni, ezért úgy gondoltam, hogy megismertetem veletek a sportág jótékony hatásait.
részletek

A tájékozottság életet ment!

2019-04-19 07:03
A Pro-Radiológia Alapítvány és az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület közös sajtótájékoztatója a mellrák szűrésének korszerű és helyes módjáról a Francia- Magyar Radiológiai Szimpóziumon.
részletek

Szülés előtt: a császármetszésről is tájékozódjunk!

2019-04-19 07:02
Április a császármetszéssel kapcsolatos informálódás hónapja A császármetszéssel kapcsolatban a mai napig rengeteg tévhit kering, a műtét megelőzési lehetőségeiről, menetéről és következményeiről, a beavatkozás utáni regeneráció lépéseiről alig hall érdemi információkat egy átlag kismama. Április (az ICAN kezdeményezésére) a császármetszéssel kapcsolatos informálódás hónapja: égető szükség van hiteles információkra szülés előtt, a császármetszést illetően is.
részletek

Szexualitás a várandósság idején

2019-04-19 07:02
Talán már babát vársz, talán csak tervezel, és mint minden nőben, Benned is felmerülhetnek kérdések, bizonytalanságok, netán félelmek a várandósság alatti szexuális élettel kapcsolatban. És míg az orvostól megtudhatod, szabad vagy nem szabad, hogyan szabad és mikor szabad, arról senki nem beszél, hogy a szexuális élet megváltozik-e, Te megváltozol-e, és ha igen, az normális-e?
részletek

Te pedig csak, mint egy régi dal, maradsz meg nekem…

2019-04-16 17:03
Utazom, fülemben a fülesem, hallgatom a szokásos számaimat, és akkor megszólal az a bizonyos…igen az, amiről oly hosszú idő után, de megint eszembe jutottál. Ami viszont meglepett, hogy sírni már nem tudtam.
részletek

Maradj egyedül, amíg nem találod meg az igazi lelki társadat

2019-04-16 14:02
Időnként mindannyian késztetés érzünk arra, hogy kapcsolatba lépjünk valakivel, aki végre tényleg illik hozzánk. Azonban ezt olykor megalkuvásból is tesszük, hogy végre legyen mellettünk valaki, aki elvonja a figyelmet a magányról, az egyedüllétről. Ezek lesznek azok a kapcsolatok, amelyek végül sosem hozzák meg az igazi boldogság érzését.
részletek

Te pedig csak, mint egy régi dal, maradsz meg nekem…

2019-04-16 14:02
Utazom, fülemben a fülesem, hallgatom a szokásos számaimat, és akkor megszólal az a bizonyos…igen az, amiről oly hosszú idő után, de megint eszembe jutottál. Ami viszont meglepett, hogy sírni már nem tudtam.
részletek

Bárcsak meg tudnátok még dorgálni

2019-04-15 21:03
Mint minden gyerek, kislányként én is imádtam az iskola szünetet. Főleg a nyári szünetet. Alig vártam az utolsó napot, amikor felírhattuk a táblára az Ó betűt, és végre kiabálhattuk, hogy VAKÁCIÓÓÓ. Majd kiugrottam a bőrömből, mert tudtam, hogy másnap már mehetek is hozzátok. Oda, ahol csak szeretetet kaptam. A Nagypapa, és Nagymama szeretetét.
részletek
|< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> >|