Stílusiskola: így viselj laza virágos ruhákat

2019-07-14 18:02
A nyár egyet jelent a színes, látványos mintákkal, melyek közül a virágos az egyértelmű kedvencünk, különösen akkor, ha mindezt laza nyári ruhákkal kombinálhatjuk. Így most ezek közül válogattuk össze a legjobbakat, és meg is mutatjuk hogy hogyan érdemes viselni őket!
részletek

Stílusiskola: így viselj nyáron farmer shortokat

2019-07-13 16:02
A farmer az abszolút kedvencük télen és nyáron is, így természetesen a farmer short az, ami a jelenlegi szezonban nem hiányozhat a ruhatárunkból. Kombinálhatjuk bő pólókkal, crop topokkal, vagy éppen kicsit elegánsabbra vehetjük a figurát, annyi egészen biztos, hogy a végeredmény kifejezetten stílusos lesz.
részletek

Music Fm a LUPÁN

2019-07-13 03:02
Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.
részletek

Stílusiskola: így viselj pöttyös szoknyákat

2019-07-13 02:01
A pöttyös szoknyák bájosak és nőiesek, így tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nyári randira, vagy olyan eseményre készülünk, ahová érdemes egy kicsit kiöltözni. Persze az átlag hétköznapokon sem lőhetünk mellé velük, valószínűleg számos bókot be fogunk zsebelni még akkor is, ha basic kiegészítőkkel viseljük őket.
részletek

Stílusiskola: nyári kedvencünk, a fehér

2019-07-11 22:02
A tikkasztó hőségben remek ötlet lehet fehér outfitet választani, ráadásul az is egészen biztos, hogy a végeredmény stílusos lesz. Mutatjuk is a kedvenceinket, szerintünk mindenképpen érdemes minél több ilyen darabot beszerezni a szezonra!
részletek

Stílusiskola: tökéletes outfitek nyárra

2019-07-11 11:02
Nyáron az elsődleges szempont az szokott lenni, hogy ne olvadjon le rólunk mindaz, amit magunkra aggattunk, azonban emellett többnyire szeretnénk csinosak és stílusosak is maradni. Most éppen olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyek ezek közül minden elvárásnak megfelelnek, mutatjuk a legjobbakat!
részletek

Csúcsragadozó a Lupán

2019-07-11 04:01
A Lupa idei gasztroestjeinek egyik leglátványosabb eseménye ígérkezik július 11-én, amikor Budapest tengerpartjának pálmafás környezetében megtudhatjuk, hogyan kell kifilézni és elkészíteni professzionális módon a „mélyvizek magányos vadászát”, a kardhalat, amit helyben meg is kóstolhatunk. A belépő a Lupára aznap 19 órától már ingyenes.
részletek

Top10: frizura ötletek koszorúslányoknak

2019-07-10 04:02
Koszorúslány leszel a legjobb barátnőd esküvőjén? Akkor most neked hoztunk tíz csodás tippet azzal kapcsolatban, hogy milyen frizurával jelenj meg a jeles eseményen, hiszen neked is tökéletesen kell kinézned ahhoz, hogy ezen a csodás napon minden ragyogóan fessen. Mutatjuk a kedvenceinket!
részletek

Limitált kiadás: GUCCI FLORA EMERALD GARDENIA

2019-07-10 04:02
A limitált kiadású Gucci Flora Emerald az új évszak beköszöntekor felszabaduló erőt, energiát és üdeséget testesíti meg színvilágával, melyhez a tavaszt szimbolizáló zöld árnyalat adta az ihletet.
részletek

A storytelling a designtermékek esetében is fontos

2019-07-10 04:02
Egy őszinte és a kommunikációs csatornákhoz megfelelően igazított storytelling sikerre vihet egy fiatal design márkát – többek közt erről is szó esett az MDDÜ szervezésében, a Design START program keretében közelmúltban megrendezett szakmai workshopokon. A fiatal formatervezők számára tartott legutóbbi interaktív előadások témája a marketing és digitális technológia, illetve a márkaépítés és designkommunikáció volt. A programban résztvevő tervezők hamarosan gyakorlati feladatokkal folytatják a mentoring programot.
részletek

Stílusiskola: kényelmes, mégis csinos outfitek rohangálós hétköznapokra

2019-07-10 04:02
Ugye ismerősek azok a napok, amikor a munka mellett még egy csomó más dolgot is el kell intézned, és úgy érzed, sosem fogsz a végére érni? Nos talán kicsit megkönnyítheted a dolgod, ha közben jól érzed magad a bőrödben, amihez egy nagyszerű lépés lehet a tökéletes outfit kiválasztása. Most ahhoz hoztunk néhány tippet, hogy hogyan állíthatsz össze ilyenkor kényelmes, mégis csinos szetteket!
részletek

Stílusiskola: romantikus outfit ötletek nyári randikra

2019-07-08 14:02
Mi lehet olyan romantikus, mint egy tóparti séta egy kellemes nyári napon, vagy éppen egy csodás este naplementével fűszerezve? Mindez természetesen megérdemli az alkalomhoz illőöltözetet is, úgyhogy most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyek tökéletesen illenek a romantikus nyári randikhoz.
részletek

Stílusiskola: így viselj nude színeket nyáron

2019-07-08 14:02
Egy kis időre mondj búcsút a színkavalkádnak és a feltűnő mintáknak, és válassz inkább egy letisztult nude szettet, amely egy forró nyári estén vagy egy városnézős, mászkálós napon is megállja a helyét. Mutatjuk is a kedvenc nude összeállításainkat!
részletek

Stílusiskola: így keverd a mintákat, hogy az eredmény tökéletes legyen

2019-07-06 19:02
Mintás mintással? Bizony működhet, mindössze meg kell találnunk az egyensúlyt, és alaposan kiválasztani a megfelelő kiegészítőket. A sokszínűség, a minták és stílusok sokasága nem feltétlenül vezet káoszhoz, és ezt most bizonyítjuk is!
részletek

Top10: fonat ötletek nyári hétköznapokra

2019-07-06 09:02
A fonatok egyrészt látványosak, másrészt pedig rengeteg problémától szabadulhatunk meg segítségükkel, ugyanis egy-két nap múlva is mutatósak anélkül, hogy hozzányúlnánk a hajunkhoz. Különösen ajánlottak nyaralásra és fesztiválra, de nyári hétköznapokon is az abszolút kedvenceink.
részletek
|< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> >|