Stílusiskola: így lehetsz elegáns crop topban

2019-04-24 09:02
Sokaknak még mindig a 90-es évek, egy falatnyi felső és tréning nadrág közül előbukkanó piercinges köldök, és a Spice Girls jut eszébe a crop top szó hallatán, pedig ebben az apró, ám annál meghatározóbb ruhadarabban is lehetsz kifejezetten elegáns. Most megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz benne stílusos!
részletek

Feng shui lakberenedezési tippek

2019-04-24 02:03
Nyilván sokatokat érdekli a feng shui, és hogy segítségével hogyan tudnátok jobban berendezni a lakásotokat. Ezért összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, ami a segítségetekre lehet ezzel kapcsolatban. Először is fontos tudni, hogy a feng shui akkor is hat, ha nem hiszünk benne. Segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk, és ezáltal sikeresebbek legyünk az élet minden területén; legyen szó munkáról, családról vagy magánéletről.
részletek

Stílusiskola: így viselj maxi szoknyákat idén tavasszal

2019-04-23 08:03
A tavaszi meleg beköszöntével elővehetjük a gardróbunk mélyén őrizgetett szoknyákat, melyek közül, az egyik kedvencünk idén is a maxi lesz. Saruval, tornacipővel, vagy magassarkúval egyaránt jól mutat, különösen ha bőrdzsekivel vagy farmerdzsekivel párosítjuk. Íme, a kedvenceink!
részletek

Spanyolország kultúrája

2019-04-22 03:02
Mindig is közel állt hozzám Spanyolország. Napsütés, szieszta, temperamentumos emberek, bikaviadal. Ezek jutnak először eszébe először a legtöbb embernek, amikor Spanyolországról van szó. Most bemutatom nektek, hogy milyen az élet délen!
részletek

Pozitív zene, pozitív energiák! Jambalaya!

2019-04-21 20:02
Új lemez. Lemezbemutató, és minden, ami fontos.
részletek

Stílusiskola: így viselj idén tavasszal kimonókat

2019-04-21 18:02
A tavalyi évhez hasonlóan idén is odavagyunk a kimonókért, amelyek csodás színes, mintás darabok, és képesek egy egészen hétköznapi szettet is különlegessé varázsolni. A másik nagy előnyük, hogy nagyon kényelmesek, hiszen kevésbé forró napokon éppen csak fel kell kapnunk őket, és biztosan komfortosan fogjuk érezni magunkat. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusiskola: állatmintás outfitek a tavaszi szezonra

2019-04-20 22:03
Bár még túlzás lenne azt állítani, hogy a szavannán érezhetjük magunkat, ugyanis a tavasz többnyire csak egy-két napra mutatja meg magát, viszont úgy gondoljuk, hogy az időnként borongós időt is feldobhatjuk néhány állatmintás szettel. Ezek közül gyűjtöttük össze most a kedvenceinket!
részletek

Top10: frizura ötletek Jennifer Garnertől

2019-04-20 07:03
Jennifer Garnert az Alias című sorozatnak köszönhetően ismerte meg, a Hirtelen 30-nak hála pedig szerette meg igazán a világ. Magával ragadó kisugárzása mellett stílusáért is rajongunk, születésnapja alkalmából most a legjobb frizura ötleteket hoztuk el tőle!
részletek

Tudatosság, környezetvédelem, szépségápolás, na meg a férfiak – A dm Beauty Workshopján jártunk

2019-04-20 04:03
Igazán szívmelengető látni, hogy egyre több cég és márka szentel figyelmet a környezettudatosságnak és a fenntarthatóságnak, ráadásul ezzel a jelenséggel már akkor is találkozhatunk, ha a szépségápolásról van szó. Ellátogattunk a dm Beauty Workshopjára, ahol rengeteg izgalmas program volt a segítségünkre abban, hogy megismerjük a tavaszi-nyári szezon újdonságait, és must have termékeit. Emellett azt is megtudtuk, hogy manapság szerencsére már cseppet sem ciki a férfi szépségápolás, vagy az erről történő eszmecsere, sőt!
részletek

Megújult a Hotel Panoráma Noszvajon

2019-04-19 19:01
Eger környékének egykori legendás szállodája újult meg és kapott a mai kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokat. A noszvaji Panoráma Hotel teljes körű felújítása során nemcsak modern wellnessrészleg, de gyermeksószoba, kortárs képzőművészeti galéria is létesült. A szálloda fontos szerepet tölthet be abban, hogy minőségi módon kiszolgálja azokat a turistákat, akik évszakról évszakra – a Balaton és Budapest mellett – a legnagyobb számban Egert választják úti célul.
részletek

Stílusiskola: 10 outfit ötlet blézerrel

2019-04-19 12:03
A blézereket alapvetően elegáns ruhadaraboknak gondolnánk, pedig lazább, sportosabb szettekhez is bátran választhatjuk őket, igazából bármilyen helyzetben viselhetjük bőrdzseki vagy farmerdzseki helyett. A tavaszi szezonban tökéletes választás, hiszen stílusos és praktikus is!
részletek

Curtis visszatért az utcára

2019-04-19 12:03
Az elpocsékolt tehetség olyan, akár a halál. Curtis itt ül velem szemben a PUBLiCUMBAN. Nagyon régóta ismerjük egymást. Nem tudok nem elfogultan nézni rá. Aki ismer, tudja, csak és kizárólag a saját szememnek hiszek. Két hatalmas bécsi szelet után belevágunk. Szembenézünk mindennel. A múlttal, a jelennel, és a jövővel. Mert van olyan, hogy hegy a heggyel.
részletek

Stílusiskola: csinos outfit ötletek családi összejövetelekre

2019-04-19 00:02
A legtöbb család a húsvét nagy részét rokonlátogatással tölti, és ilyenkor mindenki próbálja a legjobb formáját hozni. Azért, hogy ez egyszerűbben menjen, most csinos és stílusos outfit ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel biztosan sikered lesz a húsvéti családi összejövetelen.
részletek

Top10: frizura ötletek Jennifer Garnertől

2019-04-18 17:03
Jennifer Garnert az Alias című sorozatnak köszönhetően ismerte meg, a Hirtelen 30-nak hála pedig szerette meg igazán a világ. Magával ragadó kisugárzása mellett stílusáért is rajongunk, születésnapja alkalmából most a legjobb frizura ötleteket hoztuk el tőle!
részletek

Top10: frizura ötletek Emma Watson-tól

2019-04-18 17:03
Emma Watson-t Hermione Granger-ként ismerte és szerette meg a világ, a színésznő pedig hosszú utat tett meg a boszorkánylány szerepe óta, hiszen közben befejezte az egyetemet, számos márka arcaként láthattuk viszont, illetve igyekszik rendületlenül a nők jogaiért harcolni. Mindemellett a stílusa is igazán irigylésre méltó, ezúttal mi a legjobb frizura ötleteket gyűjtöttük össze tőle!
részletek
|< << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> >|